Cautare

17601 de rezultate pentru "ana fata de la miezul noptii" (4.37 secunde)
Ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Revelion. Traditii culinare care aduc noroc si bunastare in anul nou Pregatirile pentru masa de Revelion sunt in toi. Anul nou vine cu traditii culinare legate de pregatirea romanilor pentru masa festiva.
28 februarie 1986 - Asasinarea lui Olof Palme Neavand o garda personala, Olof Palme a fost asasinat in seara zilei de 28 februarie 1986, acest eveniment avand loc in momentul in care el pleca alaturi de sotia sa de la un cinematograf din Stockholm.
Am ascultat mai toata ziua analisti politici, pe la diverse televiziuni, explicind mecanismul votului.
In multe magazine s-a dat startul la cumparaturi online inca de la miezul noptii! Insa nu doar clientii stau cu ochii lipiti de oferte anul acesta, ci si comandamentul ANPC pentru depistarea ofertelor inselatoare!
Ieri a aparut o stire care trebuie cu adevarat sa ne ridice mari semne de intrebare. Potrivit unei declaratii a directorului Institutului de Diagnostic si Sanatate Animala, Nicolae Stefan, locuitorii din localitatea Ceamurlia de Jos ar putea sa fi contactat virusul gripei aviare. ... Aici nu mai este de joaca.
Liderii partidelor din arcul guvernamental n-au ostenit nici o clipa sa demonstreze opiniei publice ca Opozitia blocheaza activitatea Parlamentului intr-un moment in care tara are nevoie de legile integrarii.
Sarac, bogat, sanatos ori bolnav, fiecare dintre romani a incercat sa uite de sine in extazul culinar, bahic si muzical al celor cateva ore de Revelion petrecute cu familia ori cu prietenii. ... Romanul se intoarce la viata de roman;
Starea de alerta din Romania va inceta de miercuri, de la miezul noptii, astfel ca masurile restrictive vor fi eliminate, a anuntat ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.
Trei surori au murit intr-un accident deosebit de grav petrecut putin inainte de miezul noptii. Alte 3 persoane au fost ranite si au ajuns la spital.
Cred ca multa lume este de acord ca somnul de dimineata este cel mai dulce. Chiar si daca se apropie ora 12 dupa-amiaza, pentru unii poate fi tot dimineata - asta daca au un program care apoi se intinde pana dupa miezul noptii. ... Utilitatea lor este de necontestat.
Finlanda isi va inchide granitele pentru turisti rusi incepand de la miezul noptii, o decizie prin care se asteapta ca fluxul de calatori care incearca sa scape de mobilizarea lui Putin sa scada semnificativ, a anuntat, joi, guvernul de la Helsinki, conform Reuters.
Patriarhul Kirill al Bisericii Ortodoxe Ruse cere oprirea focului in Ucraina pentru Craciunul pe rit vechi Concret, seful Bisericii Ortodoxe din Rusia cere o incetare a focului, vineri, 6 ianuarie, de la ora 12 ziua la miezul noptii.
Rusii au declansat o ofensiva puternica asupra orasului Soledar din regiunea Donetk, chiar de la miezul noptii. Anuntul a fost facut de adjunctul ministrului ucrainean al Apararii, citat de Nexta.
Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A. au participat la spargerea unui restaurant si la jefuirea unui batran in varsta de 82 de ani.
Oamenii s-au trezit brusc in miezul noptii, speriati de noul seism. Peste 800 de replici au avut loc in Gorj de la cutremurul cu magnitudine 5,7 de saptamana trecuta
unde sa o faci si cand iti vine amenda daca ai uitat de ea - De ce platim rovinieta in Romania? ... Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002.
Aeroportul din Berlin a anulat toate decolarile de azi din cauza unei greve de 24 de ore a personalului de securitate. Inclusiv multe sosiri vor fi afectate de miscarea sindicala care va dura pana la miezul noptii.
"Ros-albastrii" s-au plans de arbitrajul lui Horatiu Fesnic, care a luat doua decizii controversate. Dupa ce "l-a certat" pe Avram, Becali a dezvaluit ca i-a trimis un SMS lui Razvan Burleanu, presedintele FRF, dupa meci.
Scene desprinse din filmele de groaza pe o strada Sibiu! Opt masini parcate au fost spulberate, aproape de miezul noptii, de un alt autoturism, inmatriculat in Bucuresti. Imaginile au fost suprinse de cateva camere video de supraveghere.
Nicolae Ciuca s-a intalnit aseara cu liderii de filiale pentru a discuta despre portofolii si noul program de guvernare. O sedinta care a durat pana spre miezul noptii.
google-analytics.com